Selecteer een pagina

Pronkenborg

Faciliteiten

Pronkenborg is een veelzijdige locatie die een scala aan faciliteiten biedt voor diverse evenementen. De ruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, variërend van feesten en recepties tot lezingen en exposities. De zalen zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne technologische voorzieningen om aan de behoeften van verschillende evenementen te voldoen. Pronkenborg onderscheidt zich door het aanbieden van unieke activiteiten zoals quizzen, degustaties, en fuiven, waardoor elk evenement een memorabele ervaring wordt. Of je nu een informele koffietafel wilt organiseren of een grootschalig evenement met een thema, Pronkenborg biedt de perfecte omgeving en diensten om aan al je wensen te voldoen. De combinatie van veelzijdige ruimtes en diverse activiteiten maakt Pronkenborg een ideale keuze voor het houden van allerlei bijeenkomsten en vieringen.

Reserveer nu

Ook voor het organiseren van een quiz is de Montfortzaal uitstekend geschikt. Op het podium kan een groot projectiescherm geplaatst worden zodat de quizmaster en zijn eventuele assisten(en) op het podium kunnen plaatsnemen. In de zaal kunnen 36 tafels met telkens vier stoelen geplaatst worden wat de totale capaciteit brengt op 144 deelnemers. Er is met deze opstelling voldoende ruimte tussen de tafels voor de bediening.

Aan de ingang is dan nog plaats voor een ticketbalie en bonnenverkoop.

Projectiescherm en beamer moeten afzonderlijk gehuurd worden.

PRONKENBORG werkt samen met een professionele cateraar voor het organiseren van koffietafels. We bieden formules op maat aan, met verzorgde tafelaankleding, inclusief servies, bestek en glaswerk, bediening aan de tafels, aangepaste verlichting en een discrete sfeer.

 

EXPOSITIE, MARKT, BEURS

Met zijn 216 m² biedt de Montfortzaal veel ruimte voor exposities, markten en beurzen. Diverse opstellingen zijn mogelijk. Er kan gewerkt worden met panelen, met tafels of met eigen expositiemateriaal. Een deel van de zaal kan ingericht worden voor de feitelijke activiteit, het gedeelte voor de toog kan voorzien worden voor een praathoek en rustruimte waar een drankje kan geconsumeerd worden.

Ook het podium kan gebruikt worden, ofwel als deel van de exporuimte, of als consumptieruimte. Vlak naast het podium is de toegang tot de keuken, zodat het serveren van hapjes snel en efficiënt kan gebeuren.

 

HUWELIJKS-, VERJAARDAGS- OF BEDRIJFSFEEST

Een geschikte feestzaal vinden, is niet eenvoudig. De Montfortzaal biedt veel voordelen: ruimte (een vlakke vloer van 216 m²), een volledig uitgeruste toog met tapinstallaties en koeltogen, een volledig ingerichte keuken en een groot podium waar plaats is voor een muziekinstallatie en DJ. De zaal beschikt over voldoende stroomcapaciteit voor extra belichting.

Diverse opstellingen zijn mogelijk: volledige bezetting met tafels en stoelen, een open middenvak (als dansvloer) met tafels en stoelen rondom, enkel tafels en stoelen aan de zijkanten of enkel hoge partytafels, u kan uw creativiteit helemaal uitleven.

DEGUSTATIE

Niets is zo prettig als op een degustatie het publiek te kunnen ontvangen in een ruime, aangename locatie waar voldoende plaats is om alle aangeboden producten uit te stallen en te laten proeven. Ook voor productpresentaties kan de Montfortzaal op verschillende manier ingedeeld worden. In de standaard faciliteiten is een ruim aanbod aan tafels en stoelen voorzien waarmee verschillende opstellingen mogelijk zijn. En u kan rekenen op ons deskundig advies voor het optimaal benutten van de ruimte

PRONKENBORG biedt u alle faciliteiten voor het geven van een lezing of voordracht. In zaal Montfort kan U beschikken over:

  •  groot scherm
  • geluidsversterking

 

Ook voor een buurtbijeenkomst, feest, party, reünie of hoe u het ook noemen wil, beschikt PRONKENBORG over alle nodige faciliteiten om uw evenement tot een succes te maken. Wij bieden de mogelijkheid tot het huren van:

  • geluidsinstallatie
  • belichting
  • dansvloer

Uiteraard kan u beschikken over eenprofessionele tapinstallatie met koeltogen en koelkasten.

Of u kiest voor een staande receptie met hoge tafels, een lopend buffet, bediening in de zaal of aan de toog;

PRONKENBORG staat garant voor als wat u nodig hebt om uw receptie succesvol te maken.