Selecteer een pagina

Ondanks de coronacrisis zijn de werkzaamheden in OC Pronkenborg niet helemaal stilgevallen. Integendeel zelfs, er is van de gelegenheid gebruik gemaakt om verscheidene renovatiewerken uit te voeren.

Montfort leegPronkstuk is uiteraard de lift die de trap aan de toiletten op het gelijkvloers heeft vervangen. Maar er is de voorbije maanden veel meer gebeurd.

De Montfortzaal heeft nieuwe gordijnen gekregen, de vloer is opnieuw gepolijst, de muur is opgefleurd met nostalgische foto’s, er is een ophangsysteem voorzien voor posters, banners, vlaggen, e.d., en er zijn nieuwe kapstokken voorzien.

Ook de elektriciteit is aangepast met o.m. een nieuwe zekeringkast en in de tussenruimte achter de toog staat een nieuwe gootsteen met kasten en een aangepaste warmwatertoevoer.

En er is nog meer!

Ook de keuken van de Montfortzaal is onder handen genomen. Het oude gasfornuis is vervangen door een fornuis met vier grote gaspitten (geschikt voor grote kookpotten), de gasfriteuses zijn vervangen door twee nieuwe elektrische toestellen die op een aangepaste inox kast staan opgesteld, er is een nieuwe bergkast en de elektische en gasleidingen zijn aangepast en uitgebreid.

Pronk lift  PCN 1073 HDR Pronk keuken 3 renovatie 1247 2
 De nieuwe lift! Voortaan kunnen ook
mensen met een beperking
de zalen op de eerste verdieping gebruiken.
 Op de plaats waar de trap stond,
is nu de nieuwe lift geplaatst!
 de heringerichte keuken met o.m.
een nieuw fornuis en elektrische
friteuses
 Nostalgische foto’s aan de muur en
een handig ophangsysteem in de
Montfortzaal